• presentació

     Les dades, la funció i les característiques del Parc

     Els órgans de govern i de gestió

     La nostra aposta

     Un recorregut per un espai únic

     Una ubicació estratègica

     Nova marca

 • PROJECTES
 • EMPRESES
    • Per estar al dia de l’actualitat del Parc

     Estigues a l’última del que fan les empreses del Parc

     Les activitats i accions del Parc

 • SEU ELECTRÒNICA

4 empreses lleidatanes del Parc Agrobiotech Lleida participen a Málaga al Transfiere

16 de febrer de 2023

4 empreses lleidatanes del Parc Agrobiotech Lleida participen a Málaga al Transfiere

Del 15 al 17 de febrer s’hi trobaran més de 500 empreses, entitats i administracions públiques representant a 39 països.

Lleida, 16 de febrer de 2023 – El Fòrum Europeu per a la Ciència, Tecnologia i Innovació, és la principal trobada d’I+D+i (Investigació, Desenvolupament, Innovació) del Sud d’Europa per compartir coneixement científic i tecnològic, promoure la innovació i connectar ciència i empresa.

Transfiere és un esdeveniment imprescindible per a les empreses del sector, ja que tenen l’oportunitat de crear vincles B2B, aliances energètiques i sinergies, així com donar a conèixer les seves novetats i projectes innovadors.

La novetat d’aquest any és el nou programa de continguts i ponents, a l’espai anomenat Ágora. El que es vol és apropar els professionals que escullin el nivell més alt de participació en un espai de reflexió i debat sobre les temàtiques en tendència que definiran el futur de l’ecosistema d’innovació. També s’ha convidat a dos països líders globals en innovació que compartiran el model nòrdic en I+D+i, Finlàndia i Suècia.

Quatre empreses del Parc Agrobiotech Lleida hi participen: Lueira, és una plataforma Cloud de gestió d’empreses esportives; OncoNeo Vac, es dedica a la formulació de vacunes terapèutiques personalitzades per pacients amb melanoma; Nimbus Connected Solutions, és una empresa de sistemes d’optimització de reg i reducció del consum d’aigua, i Scalade, treballa per la integració i orquestració per gestionar fluxos de dades a escala. Des del Parc Agrobiotech Lleida es treballa amb el programa Aptenisa, una de les activitats característiques dels Parc Científics i Tecnològics (PCT). El Parc Agrobiotech Lleida, amb l’objectiu de dinamitzar, precisa d’instruments, tècniques concretes i suports que permetin donar resposta a la demanda compartida amb diversos PCTs. Les 4 startups participants en el Transfiere formen part d’aquest programa en què reben suport i acompanyament del Parc Agrobiotech Lleida per tal d’impulsar el seu creixement en el sector.

9 emprenedors que formen part de les startups del Parc presentaran els seus projectes empresarials a inversors i Enisa. Estaran acompanyats pel coordinador del programa Aptenisa a Lleida, dues tècniques de valorització dels resultats de la recerca de la UdL col·laboradores del programa Aptenisa i, un dels inversors lleidatans membre de la Xarxa Aptenisa Investors Network. Aquest programa està coorganitzat i cofinançat per Apte, Enisa i el Parc Agrobiotech Lleida, juntament amb altres 9 parcs de l’Estat espanyol.