• presentació

     Les dades, la funció i les característiques del Parc

     Els órgans de govern i de gestió

     La nostra aposta

     Un recorregut per un espai únic

     Una ubicació estratègica

     Nova marca

 • PROJECTES
 • EMPRESES
    • Per estar al dia de l’actualitat del Parc

     Estigues a l’última del que fan les empreses del Parc

     Les activitats i accions del Parc

 • SEU ELECTRÒNICA

Presentació pel redisseny de la coberta verda de l’edifici H3 a càrrec d’estudiants d’arquitectura de la Universitat de Gènova i de la Universitat de Lleida – Projecte Big4life

8 de maig de 2024

El passat 3 de maig l’Agroliving Lab del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida (PCiTAL) va estar l’escenari d’una presentació exclusiva pel redisseny de la coberta verda de l’edifici H3, a càrrec d’estudiants destacats d’arquitectura, arquitectura del paisatge, i disseny (Universitat de Gènova), arquitectura tècnica i d’enginyeria agrònoma (Universitat de Lleida).

Aquest esdeveniment forma part de l’activitat de suport del projecte BIG4LIFE, vinculat a la iniciativa New European Bauhaus, i promet mostrar propostes innovadores que reflecteixen el compromís amb el desenvolupament sostenible i la biodiversitat urbana.

El projecte té un objectiu doble: millorar tant l’estètica com la funcionalitat de l’edifici H3 mentre ofereix solucions sostenibles que puguin inspirar i ser replicades a altres entorns urbans. Les propostes dels estudiants han sorgit d’un procés profundament col·laboratiu i s’han desenvolupat en col·laboració amb experts de diverses disciplines. Això garanteix que la innovació i la sostenibilitat estiguin integrades en cada aspecte del nou disseny de la coberta. 

A mesura que avancem cap a un futur més conscient i respectuós amb el medi ambient, iniciatives com aquesta no només són inspiradores, sinó també essencials. Són un testimoni del poder de la col·laboració i la creativitat per aportar canvis significatius en els nostres entorns urbans. La presentació del redisseny de la coberta verda de l’edifici H3 no és només un esdeveniment; és un símbol de l’esperança i el compromís amb un futur més verd i sostenible per a tothom.