• presentació

     Les dades, la funció i les característiques del Parc

     Els órgans de govern i de gestió

     La nostra aposta

     Un recorregut per un espai únic

     Una ubicació estratègica

     Nova marca

 • PROJECTES
 • EMPRESES
    • Per estar al dia de l’actualitat del Parc

     Estigues a l’última del que fan les empreses del Parc

     Les activitats i accions del Parc

 • SEU ELECTRÒNICA

Boxdental, guardonat com a millor segon Laboratori més Innovador de l’Estat

1 de febrer de 2023

L’empresa lleidatana queda finalista als Advanced Dentistry Awards per la seva innovació.

El laboratori lleidatà Boxdental s’ha endut el segon premi als Advanced Dentistry Awards en la categoria de laboratori més innovador en una gala que s’ha fet aquest divendres, 27 de gener, a la nit a Barcelona. El guardó reconeix els laboratoris que desenvolupen processos i solucions digitals amb últimes tecnologies. Xavi Piñol, propietari de Boxdental, va comentar un cop recollit el premi “aquest és el millor reconeixement, després de 20 anys de passió per la feina, no seriem aquí sense el gran equip, implicat i apassionat que formem Boxdental”

Un nou software de gestió, desenvolupat internament, que permet portar el control dels treballs encarregats amb traçabilitat i garanties, ha estat el punt fort que ha destacat el jurat. Una innovació que se suma a la recent inauguració de les noves instal·lacions de Boxdental al Parc Agrobiotec Lleida. El laboratori s’hi va traslladar a meitat de 2022, una aposta per aquest emblemàtic centre que els va fer guanyar espai i els va permetre implementar noves solucions tecnològiques i també aprofitar les sinergies que suposa la presència en aquest clúster d’empreses i institucions. Xavi Piñol comenta: ”com a lleidatà sempre he pensat que el millor espai per al desenvolupament i la innovació a la ciutat era el Parc Agrobiotech Lleida, formar-ne part, ens aporta molts avantatges competitius per continuar creixent”.

Boxdental va néixer fa 20 anys, un petit laboratori situat al centre de Lleida i dedicat la pròtesi dental. L’empresa sempre ha apostat per la formació i la innovació. Fa 5 anys va iniciar la digitalització dels seus processos de treball. Escàners, impressores 3D, fresadores amb control numèric, formen part avui del dia a dia del laboratori. Tot plegat tenint molt present l’estètica dental, procés manual que han anat perfeccionant i que unit amb la digitalització i la utilització de materials de màxima qualitat permet que els treballs arribin a l’excel·lència.

L’aposta decidida per la innovació, l’estètica, les noves tecnologies i sobretot per un equip professional i implicat en el projecte han situat Boxdental com a capdavanter del seu sector a tot Catalunya.