• presentació

     Les dades, la funció i les característiques del Parc

     Els órgans de govern i de gestió

     La nostra aposta

     Un recorregut per un espai únic

     Una ubicació estratègica

     Nova marca

 • PROJECTES
 • EMPRESES
    • Per estar al dia de l’actualitat del Parc

     Estigues a l’última del que fan les empreses del Parc

     Les activitats i accions del Parc

 • SEU ELECTRÒNICA

Cent cinquanta persones participen a les visites guiades a l’Arborètum de Lleida en commemoració del Dia Internacional dels Museus 2023

22 de maig de 2023

Enguany s’han centrat en l’Espai Bonsai Lleida i en les plantes del Jardí


Cent cinquanta persones es van reunir i participar en l’Arborètum aquest dissabte, dia 20 de maig a les 17 h en dues visites guiades “Descobrir l’Espai Bonsai Lleida” i “Descobrir l’Arborètum”, organitzades amb motiu de la celebració del Dia Internacional dels Museus 2023.

Els assistents, de totes les edats, pogueren combinar i seguir les dues visites. La visita a l’Espai Bonsai va brindar la possibilitat de poder veure una col·lecció de 35 bonsais de diferents espècies i d’estils molt variats. La visita al Jardí, d’altra banda, va permetre conèixer diferents espècies aromàtiques i medicinals, així com un conjunt nombrós d’arbres i arbustos característics pels seus aprofitaments i curiositats.

Des de la seva inauguració, l’Arborètum, propietat del Parc Agrobiotech Lleida, ha participat en totes les edicions d’aquest esdeveniment internacional, llevat dels dos anys de pandèmia.

El Dia Internacional dels Museus (ICOM) va ser creat pel Consell Internacional dels Museus (ICOM) a fi de conscienciar els ciutadans sobre el paper destacat dels museus en el desenvolupament de les societats. Enguany el lema escollit pel Consell Consultiu fou ‘Museus, sostenibilitat i benestar’, amb motiu que els museus són elements estratègics per assolir els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides. La commemoració d’aquest dia apropa al ciutadà a descobrir com els museus conserven, mantenen i comuniquen el patrimoni natural i cultural que les societats han anat instaurant i preservant.