• presentació

     Les dades, la funció i les característiques del Parc

     Els órgans de govern i de gestió

     La nostra aposta

     Un recorregut per un espai únic

     Una ubicació estratègica

     Nova marca

 • PROJECTES
 • EMPRESES
    • Per estar al dia de l’actualitat del Parc

     Estigues a l’última del que fan les empreses del Parc

     Les activitats i accions del Parc

 • SEU ELECTRÒNICA

EL CONSELL DE L’AUDIOVISUAL DE CATALUNYA (CAC) VISITA EL COMPLEX MAGICAL MEDIA

5 d’octubre de 2023

Microsoft Word – 2023-09-22 NdP CAC.docx

El Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC) va visitar el complex Magical Media del Parc Agrobiotech Lleida aquest dimecres, 20 de setembre de 2023.

Els membres del CAC – president, Xevi Xirgo, la vicepresidenta, Rosa Maria Molló, la consellera de secretària, Laura Pinyol, els consellers Enric Casas i Miquel Miralles, i la secretària general, Núria Llorach – han estat acompanyats per la regidora de l’Ajuntament de Lleida, Carme Valls, membre del consell d’administració del Parc.

En el decurs de la visita, els representants del CAC han conegut les instal·lacions del Magical Media i han pogut observar l’activitat docent que s’hi desenvolupa, posant en valor les grans possibilitats que reuneix el complex.

La visita del Complex Magical ha estat dirigida per en Pep Oriol, responsable tècnic del centre i en Miquel Aran, gerent del Parc.

La visita del CAC forma part del projecte d’aquesta entitat de descentralitzar les sessions plenàries i les activitats principals pel territori català. Prèviament, els membres del Consell van ser rebuts per l’alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa a la Paeria. Posteriorment, van tenir la sessió plenària a la Delegació del Govern de la Generalitat de Catalunya a Lleida.