• presentació

     Les dades, la funció i les característiques del Parc

     Els órgans de govern i de gestió

     La nostra aposta

     Un recorregut per un espai únic

     Una ubicació estratègica

     Nova marca

 • PROJECTES
 • EMPRESES
    • Per estar al dia de l’actualitat del Parc

     Estigues a l’última del que fan les empreses del Parc

     Les activitats i accions del Parc

 • SEU ELECTRÒNICA

El Grup de Desenvolupadors de Google Lleida, dels Laboratoris TIC del Parc Agrobiotech, destaca com a líder de tota Europa

31 de gener de 2024

El Grup de Desenvolupadors de Google (GDG) Lleida, amb seu als Laboratoris TIC del Parc Agrobiotech Lleida, ha consolidat la seva posició com a grup més actiu de la comunitat a Europa, destacant-se entre els 300 grups registrats. Les xifres d’assistència i esdeveniments del GDG Lleida superen els registres de ciutats com Londres, Munich, París, Amsterdam i Madrid.

Les activitats desenvolupades en els Laboratoris TIC se centren en la formació de professionals en el camp de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC). Segons les dades de Google del 2023, l’impacte de les activitats del GDG Lleida ha arribat a més d’11.000 persones, consolidant-se com a referent en la comunitat. La segona posició del rànquing correspon al grup GDG Madrid i la tercera al GDG Cloud London.

En aquest final de gener, el grup ha tingut l’oportunitat d’assistir a Singapur com a convidat de Google a la trobada mundial de creadors DCOC 202. Aquest reconeixement internacional reafirma el compromís i l’excel·lència del GDG Lleida en l’àmbit de la tecnologia i la innovació.