• presentació

     Les dades, la funció i les característiques del Parc

     Els órgans de govern i de gestió

     La nostra aposta

     Un recorregut per un espai únic

     Una ubicació estratègica

     Nova marca

 • PROJECTES
 • EMPRESES
    • Per estar al dia de l’actualitat del Parc

     Estigues a l’última del que fan les empreses del Parc

     Les activitats i accions del Parc

 • SEU ELECTRÒNICA

El Liquid Galaxy Lab de Lleida tornarà a atorgar les beques Google Summer of Code per aquest estiu

27 de febrer de 2023

*Imatge d’Andreu Ibàñez

El Parc Agrobiotech Lleida comptarà amb les beques Google Summer of Code per estudiants universitaris.

Lleida, 23 de febrer de 2023 – Els laboratoris TIC, concretament el Liquid Galaxy Lab, del Parc Agrobiotech Lleida becaran estudiants per treballar en projectes de codi obert basats en la tecnologia Liquid Galaxy durant aquest estiu. Les persones becades treballaran aplicant tècniques innovadores com la intel·ligència artificial entre altres en camps com l’agricultura, la robòtica o les Smart Cities.

El Liquid Galaxy Lab és la seu mundial de l’organització Liquid Galaxy, situat al Parc Agrobiotech Lleida que té l’objectiu d’investigar projectes relacionats amb les tecnologies Google, especialment amb Liquid Galaxy, un sistema de visualització de continguts sobre mapes de forma panoràmica, immersiva i interactiva. El laboratori ha aconseguit en els últims anys 83 beques de Google per valor de 500.000 €

Les beques formen part del Google Summer of Code, un servei de beques per al desenvolupament d’aplicacions Open Source que s’ofereixen per a estudiants universitaris i aquest any serà la tretzena vegada que joves universitaris puguin gaudir d’aquesta oportunitat a Lleida.

Tal com explica Andreu Ibàñez, director dels laboratoris TIC: “les beques de Google aporten entre altres diversos valors importants per a estudiants com adquirir una experiència pràctica en la realització de projectes complets, des de la concepció, desenvolupament i fins a l’entrega. També poder cobrar una quantitat de diners respectable per no ser encara un professional format, entre 3.000 i 5.000 € depenent de llargada del projecte aproximadament, per treballar tres mesos a l’estiu. I per últim, afegir al currículum una línia que val or: “he estat becat per Google”, la qual un responsable de recursos humans valorarà molt.”