• presentació

     Les dades, la funció i les característiques del Parc

     Els órgans de govern i de gestió

     La nostra aposta

     Un recorregut per un espai únic

     Una ubicació estratègica

     Nova marca

 • PROJECTES
 • EMPRESES
    • Per estar al dia de l’actualitat del Parc

     Estigues a l’última del que fan les empreses del Parc

     Les activitats i accions del Parc

 • SEU ELECTRÒNICA

El Parc Agrobiotech acull el 24è Fòrum Internacional Interpunus  

28 d’abril de 2023

Més de 120 professionals del sector s’han reunit al parc per parlar del present i futur de la fructicultura.

El Parc Agrobiotech de Lleida ha estat l’escenari escollit per a la celebració del 24è Fòrum Internacional Interprunus, un esdeveniment que ha reunit més de 120 professionals vinculats al món de la fructicultura. L’objectiu de la trobada ha estat debatre sobre el present i el futur d’un sector que afronta nombrosos desafiaments en un moment clau per al seu desenvolupament sostenible i innovador.

Durant la jornada, destacats ponents com Montse Baró, presidenta d’Afrucat; Jordi Mateu, CEO d’Agromillora; i el Dr. Jordi Graell, director de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agrària (ETSEA) de la Universitat de Lleida, han exposat les seves visions sobre els principals reptes i problemàtiques que encara el sector. La necessitat d’innovació tecnològica, la gestió sostenible dels recursos naturals i l’adaptació als canvis del mercat han estat alguns dels temes clau tractats durant el fòrum.

Interprunus s’ha consolidat com una plataforma essencial per a l’intercanvi de coneixement i experiències entre professionals, investigadors i empreses del sector. Aquesta edició ha posat de manifest la importància de la col·laboració i el diàleg per afrontar els desafiaments presents i futurs, promoure la innovació i contribuir al progrés i millora de la fructicultura a nivell internacional.

L’esdeveniment ha servit també com a punt de trobada per a la creació de sinergies i el foment de projectes col·laboratius que puguin traduir-se en millores tangibles tant per als professionals del sector com per a la societat en general. Amb aquesta edició, el Parc Agrobiotech i els organitzadors d’Interprunus reafirmen el seu compromís amb el suport i el desenvolupament del sector agrícola i biotecnològic.