• presentació

     Les dades, la funció i les característiques del Parc

     Els órgans de govern i de gestió

     La nostra aposta

     Un recorregut per un espai únic

     Una ubicació estratègica

     Nova marca

 • PROJECTES
 • EMPRESES
    • Per estar al dia de l’actualitat del Parc

     Estigues a l’última del que fan les empreses del Parc

     Les activitats i accions del Parc

 • SEU ELECTRÒNICA

El Parc Agrobiotech acull la Convenció d’YTRIO GROUP, organitzada per YTRIO BOXDENTAL

14 de febrer de 2024

La ciutat de Lleida es posiciona com a lloc idoni per acollir convencions i reunions professionals, amb la col·laboració del Parc Agrobiotech


Del 8 a l’11 de febrer, YTRIO BOXDENTAL, empresa tecnològica referent en l’àmbit de les pròtesis, i amb seu al Parc Agrobiotech de Lleida, va organitzar, a la mateixa ciutat, una convenció per a 40 professionals, representants dels 11 laboratoris del grup YTRIO, procedents de diferents ciutats espanyoles i de Portugal.

Durant els quatre dies es van dur a terme diferents activitats de formació al voltant de la digitalització com a tema central, així com reunions de planificació estratègica o visites a empreses referents del sector com TALLADIUM España, centre de RDi al servei del sector dental amb el seu a Lleida, i la signatura d’un conveni amb ILERNA.

A més de les visites, també es va dur a terme una recepció al Palau de la Paeria i visites turístiques a la Seu Vella i al Dipòsit de l’Aigua, entre altres. La regidora Valls els va agrair la celebració de la convenció a la ciutat i els va animar a conèixer el patrimoni cultural lleidatà.

YTRIO BOXDENTAL

Boxdental, liderat pel CEO Xavi Piñol, va néixer fa 22 anys com a laboratori protètic aposant per oferir als clients la màxima qualitat, un serveu totalment personalitzat i amb la voluntat d’adaptar-se contínuament als canvis del sector. L’any 3033 van apostar per fer unes noves instal·lacions al Parc Agrobiotech Lleida, entorn científic i tecnològic que afavoria l’objectiu de disposar de l’equipament i estructura necessària per digitalitzar el 100% del laboratori.

L’any 2023 el grup ha tingut una facturació total conjunta de 15 M€ i preveu un creixement per l’any 2024 d’un 15%. Els 11 laboratoris ocupen a 204 professionals. A més dels països on hi té laboratoris, el grup treballa amb diferents països europeus: Holanda, Bèlgica, França, Dinamarca, Anglaterra i Alemanya.

EL PARC AGROBIOTECH

És la segona activitat d’aquest format que acull el Parc Agrobiotech aquest any. Els dies 23 i 24 de gener, l’edifici AgroLivingLab del Parc va acollir la 20a edició del ‘International Wine Business Meetings’, organitzada per la Cambra de Comerç i Indústria de Lleida, on van participar 24 cellers, i es van dur a terme 11 reunions individuals amb importadors procedents de Bulgària, Croàcia, Estònia, Letònia, Lituània i Sèrbia.

La ciutat de Lleida i espais d’avantguarda com el Parc Agrobiotech de Lleida, són idonis per acollir reunions professionals, convencions…

Aquest tipus de turisme urbà, està en creixement tant en nombre de visitants com en despesa mitjana per visitant. És una manera d’aconseguir atraure un turisme de major poder adquisitiu, desestacionalitza el turisme, es promocionen les empreses amfitriones i altres empreses referents del territori, i es dona major visibilitat a les Terres de Lleida, el seu patrimoni, el paisatge natural, la gastronomia i l’oci.