• presentació

     Les dades, la funció i les característiques del Parc

     Els órgans de govern i de gestió

     La nostra aposta

     Un recorregut per un espai únic

     Una ubicació estratègica

     Nova marca

 • PROJECTES
 • EMPRESES
    • Per estar al dia de l’actualitat del Parc

     Estigues a l’última del que fan les empreses del Parc

     Les activitats i accions del Parc

 • SEU ELECTRÒNICA

El Parc Agrobiotech acull la jornada tècnica “Com afrontar la problemàtica del relleu generacional a l’agricultura”

18 de desembre de 2023

El dilluns, 18 de desembre, va celebrar-se a l’Auditori Joan Oró del Parc la jornada tècnica “Com afrontar la problemàtica del relleu generacional a l’agricultura”, una iniciativa que pretenia mostrar les eines que facilitessin la incorporació de nous agricultors i el desenvolupament de nous projectes al sector.

L’acte va ser organitzat per diverses entitats del sector agrari que veuen amb preocupació la dificultat i la complexitat del relleu generacional en les explotacions agràries i ramaderes. L’Espai Test Ponent és un marc de treball vinculat a aquesta iniciativa i inclou la participació del Viver d’agricultors de Rufea, que impulsa l’Ajuntament de Lleida i el projecte de traspàs de finques de l’ADV ecològica de Ponent. Els organitzadors van considerar el Parc com un lloc idoni per acollir la trobada per la seva pròpia vocació tant en l’àmbit científic i tecnològic com la seva vinculació amb l’Horta de Lleida.

En el decurs de la jornada es van presentar les opinions expertes de diverses entitats que participen de la problemàtica i s’han visitat les finques del viver de l’Ajuntament de Lleida a la partida de Rufea.