• presentació

     Les dades, la funció i les característiques del Parc

     Els órgans de govern i de gestió

     La nostra aposta

     Un recorregut per un espai únic

     Una ubicació estratègica

     Nova marca

 • PROJECTES
 • EMPRESES
    • Per estar al dia de l’actualitat del Parc

     Estigues a l’última del que fan les empreses del Parc

     Les activitats i accions del Parc

 • SEU ELECTRÒNICA

El Parc Agrobiotech acull la presentació del programa Emprèn BIO Lleida 4.0

20 de setembre de 2023

El dimarts passat, el Parc AgroBioTech de Lleida va ser l’escenari de la presentació del programa Emprèn BIO Lleida 4.0, un projecte integralment finançat i destinat a fomentar l’emprenedoria dins del sector de la bioeconomia. Aquesta iniciativa està pensada per a emprenedors, autònoms, petites i mitjanes empreses, i estudiants de formació professional, escoles agràries i institucions universitàries interessats en crear productes o serveis nous que impulsen la bioeconomia i la seva cadena de valor.

L’acte de presentació va comptar amb la presència de figures clau com Miquel Aran, director del Parc Agrobiotech Lleida; Pilar Bosch, regidora de Cultura i Promoció de la ciutat en l’Ajuntament de Lleida; Jordi Verdú, diputat i vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida; Olga Martín, vicerectora de Transferència i Foment de la Innovació de la Universitat de Lleida, i Gabriel Anzaldi, gerent d’Eurecat Lleida i cap de Desenvolupament Científic i Tecnològic. José Alonso, director de la Càtedra Santander d’Emprenedoria de la UdL, va ser l’encarregat de dur a terme la presentació acadèmica de l’esdeveniment.

El programa Emprèn BIO 4.0 ofereix 101 hores de formació en gestió empresarial, innovació i tecnologia, programades de setembre a desembre de 2023. Inclou, a més, visites a empreses per conèixer casos d’èxit i proporciona mentories personalitzades per part d’experts del sector acadèmic i empresarial. La formació tindrà un format híbrid, combinant sessions en línia i presencials.

Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Lleida, la Universitat de Lleida, la Fundació Eurecat, la Fundació CEEILleida, el Parc AgroBioTech Lleida, Inno4Agro i el clúster FEMAC, i col·labora amb diverses entitats significatives del territori, inclòs el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat, la Diputació de Lleida, les Cambres de Comerç de Lleida i Tàrrega, la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya i el Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Lleida.

Formant part del programa Primer, Emprèn BIO 4.0 és possible gràcies al cofinançament del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat i del Fons Social Europeu, representant un pas endavant significatiu en el suport a la innovació i el desenvolupament sostenible en l’agroindústria catalana.