• presentació

     Les dades, la funció i les característiques del Parc

     Els órgans de govern i de gestió

     La nostra aposta

     Un recorregut per un espai únic

     Una ubicació estratègica

     Nova marca

 • PROJECTES
 • EMPRESES
    • Per estar al dia de l’actualitat del Parc

     Estigues a l’última del que fan les empreses del Parc

     Les activitats i accions del Parc

 • SEU ELECTRÒNICA

El Parc Agrobiotech acull la tercera edició dels premis ‘Fet a Catalunya’

30 de novembre de 2023

El passat 30 de novembre, el Parc Agrobiotech va ser l’escenari de l’acte d’entrega de la tercera edició dels premis “Fet a Catalunya”, un esdeveniment destinat a reconèixer i celebrar l’excel·lència en l’emprenedoria industrial i productiva de Catalunya. Aquesta iniciativa, que ja s’ha consolidat com un referent en el panorama empresarial català, busca posar en valor les empreses i els emprenedors que aposten per la innovació, la qualitat i la sostenibilitat en el seu model de negoci.

Els premis “Fet a Catalunya” són una finestra a la visibilitat per a aquells projectes que contribueixen al desenvolupament econòmic del país, alhora que promouen la creació de valor i l’ocupació de qualitat en el sector industrial. Aquesta edició ha destacat per la diversitat i la qualitat dels projectes presentats, demostrant un cop més el potencial i la capacitat d’innovació del teixit empresarial català.

L’acte va aplegar una àmplia representació del món empresarial, acadèmic i institucional, evidenciant el suport i el compromís de la societat catalana amb l’emprenedoria i la innovació. Els assistents van poder gaudir d’una jornada plena d’inspiració, on es van compartir experiències, reptes i èxits dels emprenedors premiats.

Amb aquesta tercera edició, els premis “Fet a Catalunya” reafirmen el seu compromís amb la promoció de l’emprenedoria i l’excel·lència industrial a Catalunya, contribuint així al reconeixement del talent i la innovació que caracteritzen el nostre país.