• presentació

     Les dades, la funció i les característiques del Parc

     Els órgans de govern i de gestió

     La nostra aposta

     Un recorregut per un espai únic

     Una ubicació estratègica

     Nova marca

 • PROJECTES
 • EMPRESES
    • Per estar al dia de l’actualitat del Parc

     Estigues a l’última del que fan les empreses del Parc

     Les activitats i accions del Parc

 • SEU ELECTRÒNICA

El Parc Agrobiotech acull una jornada del programa ‘Acelera Pyme Eurecat’, relacionada amb la Intel·ligència Artificial a Lleida

28 de novembre de 2023

En un esforç per potenciar la transformació digital de les empreses de la demarcació de Lleida, el programa ‘Acelera Pyme Eurecat’ va organitzar una jornada clau que va servir com a finestra cap a les oportunitats que la Intel·ligència Artificial (IA) pot oferir al sector industrial. L’esdeveniment, que va tenir lloc al Parc Agrobiotech, va tenir com a objectiu principal proporcionar una visió general sobre com la implementació de l’IA pot beneficiar les empreses en termes de competitivitat, agilitat de resposta, i adaptació a un mercat en constant canvi.

Durant la sessió, els assistents van tenir l’oportunitat de conèixer de primera mà l’Oficina Acelera Pyme-Eurecat, així com els nous serveis gratuïts que aquesta ofereix per a facilitar el camí cap a la digitalització. Aquesta iniciativa subratlla la importància de l’adopció de tecnologies digitals avançades, com la IA, per a millorar els processos i l’eficiència operativa.

Els objectius de la jornada van ser clars: presentar l’Oficina Acelera Pyme Eurecat com a nou punt de referència en la transformació digital, introduir els nous serveis que aquesta ofereix sense cost, i destacar els beneficis tangibles que la IA pot portar a les empreses. Entre aquests beneficis, es va destacar la capacitat de l’IA de millorar la competitivitat empresarial, permetent una major flexibilitat i una resposta més àgil davant els canvis del mercat.

La jornada també va servir per a mostrar els diferents ajuts i recursos de finançament disponibles per a les empreses en el seu viatge cap a la digitalització. Aquest suport financer és crucial per a les petites i mitjanes empreses que busquen innovar i adaptar-se als nous reptes tecnològics sense comprometre la seva estabilitat financera.

En resum, l’esdeveniment Acelera Pyme Eurecat ha marcat un punt d’inflexió per a les empreses de Lleida, oferint les eines i el coneixement necessaris per a aprofitar els avantatges de la Intel·ligència Artificial. Aquesta jornada no només ha reafirmat el compromís d’Eurecat amb la promoció de la innovació tecnològica, sinó que també ha posat de manifest la creixent importància de la transformació digital en el teixit empresarial actual.