• presentació

     Les dades, la funció i les característiques del Parc

     Els órgans de govern i de gestió

     La nostra aposta

     Un recorregut per un espai únic

     Una ubicació estratègica

     Nova marca

 • PROJECTES
 • EMPRESES
    • Per estar al dia de l’actualitat del Parc

     Estigues a l’última del que fan les empreses del Parc

     Les activitats i accions del Parc

 • SEU ELECTRÒNICA

El Parc Agrobiotech de Lleida anuncia la jornada “Tendències Agroalimentàries” per desvetllar claus d’innovació del sector

22 de març de 2024

El Parc Agrobiotech de Lleida organitza, juntament amb INTEC (Fundació Europea per a la Innovació i l’Aplicació de la Tecnologia), la jornada “Tendències agroalimentàries”, que tindrà lloc el proper dimecres 3 d’abril, a l’Auditori Joan Oró, de l’edifici CeDiCo, de 9:30 h a 13:30 h.

Aquesta trobada, promet ser un espai d’aprenentatge i networking per a professionals i aficionats de l’àmbit agroalimentari. L’esdeveniment se centrarà en la presentació de l’estudi i les primeres conclusions analitzades durant l’any 2024 sobre el sector.

S’abordaran diferents temes essencials per al sector com les noves tecnologies, la digitalització, la intel·ligència artificial, i el talent, entre d’altres, destacant la seva importància en la gestió de les empreses agroalimentàries, la innovació i les tendències en tecnologies de processament i de conservació d’aliments.

A més d’oferir diversos consells sobre la direcció que està prenent el sector actualment, la jornada facilitarà oportunitats de networking, acompanyades d’un aperitiu, permetent als assistents intercanviar idees i experiències.

L’esdeveniment, representa una bona oportunitat per aquells que busquen estar al dia de les últimes innovacions i tendències en el sector agroalimentari.

Aquesta trobada promet marcar una fita en la forma d’entendre i dirigir les empreses dins de la indústria agroalimentària, subratllant la importància de la innovació i la tecnologia en el desenvolupament futur del sector.

Per a qui estigui interessat en assistir a la jornada, es recomana inscriure’s amb antelació en aquest enllaç:

Si és del teu interès, també pots descarregar-te l’informe “Tendències Agroalimentàries”, proporcionant una visió detallada i completa dels temes que seran tractats durant l’esdeveniment.