• presentació

     Les dades, la funció i les característiques del Parc

     Els órgans de govern i de gestió

     La nostra aposta

     Un recorregut per un espai únic

     Una ubicació estratègica

     Nova marca

 • PROJECTES
 • EMPRESES
    • Per estar al dia de l’actualitat del Parc

     Estigues a l’última del que fan les empreses del Parc

     Les activitats i accions del Parc

 • SEU ELECTRÒNICA

El Parc Agrobiotech es converteix en epicentre de la innovació en gestió de residus durant les Jornades GreenTechs Urban amb Citisend

5 d’octubre de 2023

El passat 5 d’octubre, el Parc Agrobiotech de Lleida va ser l’escenari de les Jornades GreenTechs Urban, un esdeveniment que ha marcat un punt d’inflexió en el camí cap a la sostenibilitat urbana i la gestió avançada de residus. Aquesta trobada va reunir a experts, professionals i aficionats al desenvolupament de tecnologies verdes, amb l’objectiu d’explorar solucions innovadores per a una gestió de residus més eficient a les ciutats.

Mariví Chacón va conduir l’esdeveniment, que va comptar amb la participació de figures clau com Ramon Roca, president de URD Group i força motriu darrere de Citisend, una empresa líder en la innovació per a la gestió de residus urbans. La ponència estrella va anar a càrrec de Josep Maria Tost, un reconegut expert en economia circular i gestió de residus, qui va abordar els desafiaments actuals i les oportunitats que presenta la llei de residus en el context tecnològic actual.

Citisend, amb el seu compromís ferm amb el futur sostenible de les nostres ciutats, va demostrar durant l’esdeveniment com la seva tecnologia pot revolucionar la manera en què els serveis municipals s’enfronten al repte del reciclatge i la gestió de residus. La seva plataforma de gestió de dades en temps real proporciona una visió detallada de l’ús dels contenidors i el rendiment dels serveis de recollida, permetent així una presa de decisions més informada i eficient per part de les autoritats locals.

Les Jornades GreenTechs Urban no només van servir com a punt de trobada per a la comunitat de professionals interessats en la tecnologia i sostenibilitat urbana sinó també com a mostra de com la col·laboració entre empreses innovadores com Citisend i plataformes de coneixement com el Parc Agrobiotech pot conduir a solucions reals i tangibles per a les problemàtiques ambientals de les ciutats modernes. Amb esdeveniments com aquest, Lleida es posiciona a l’avantguarda de la transformació sostenible, marcant el camí cap a un futur més verd i net per a tothom.