Aquest cap de setmana, del 26 al 29 de setembre, el Parc Agrobiotech participarà activament a la Fira de Sant Miquel 2024, un esdeveniment de referència per al sector agroalimentari i tecnològic a Lleida. En col·laboració amb l’Associació LleidaDrone, el Parc mostrarà diversos projectes innovadors desenvolupats als Laboratoris TIC situats a les seves instal·lacions.
Ens trobareu al pavelló 4 de Fira de Lleida, on estarem demostrant les capacitats de les tecnologies emergents aplicades a l’agricultura i la indústria.
Activitats destacades:
- Liquid Galaxy: Un sistema immersiu que mostrarà les aplicacions desenvolupades durant el passat curs escolar als Laboratoris TIC. Entre aquestes, es farà una demostració de l’aplicació que visualitza l’impacte dels incendis al nostre territori i arreu del món, creada per l’estudiant Gerard Monsó de l’EPS-UDL, becat per Google aquest estiu.
- Demostració del Gos Robòtic Go1 de Unitree: Gràcies a la col·laboració amb el nostre partner Ingroup de Lleida, disposarem del robot Unitree Go1. Aquest gos robòtic mostrarà les seves capacitats tant a l’estand com a la xarxa de demostració robòtica de la fira. A més, presentarem els futurs projectes de robòtica agrícola i educació que es duran a terme amb aquesta tecnologia durant el curs 2024-2025.
- Granja d’impressió 3D amb Intech3D: Al nostre espai, es podran veure en acció impressores 3D de la marca Ultimaker, proporcionades per Intech3D, que estaran fabricant peces en directe.
Altres esdeveniments i activitats:
- Ràdio en directe: Divendres 27 de setembre, en col·laboració amb UA1 FM, realitzarem el programa “Un dia més” des del nostre estand.
- Pòdcast “La Capitanía”: Gravarem una edició especial del pòdcast del Parc Agrobiotech el divendres a les 8:00 del matí, amb Miquel Gibert, per parlar de les activitats dels Laboratoris TIC i la seva presència a la Fira de Sant Miquel.
- Taller de Dronecoria: Els alumnes dels Laboratoris TIC muntaran els nostres drons.
- Taller “Experience AI, Road to Devfest Lleida 2024”: Els assistents podran experimentar amb la intel·ligència artificial utilitzant ordinadors Raspberry Pi equipats amb NPUs, en una activitat organitzada conjuntament amb el grup Women Techmakers Lleida.