• presentació

     Les dades, la funció i les característiques del Parc

     Els órgans de govern i de gestió

     La nostra aposta

     Un recorregut per un espai únic

     Una ubicació estratègica

     Nova marca

 • PROJECTES
 • EMPRESES
    • Per estar al dia de l’actualitat del Parc

     Estigues a l’última del que fan les empreses del Parc

     Les activitats i accions del Parc

 • SEU ELECTRÒNICA

El Parc Agrobiotech Lleida a la Missió Tècnica de Bioeconomia a Dinamarca

17 d’octubre de 2023

El Parc Agrobiotech Lleida ha participat a la Missió Tècnica de Bioeconomia a Dinamarca organitzada per Acció de la Generalitat de Catalunya, per la Diputació de Lleida i Cambra de Comerç de Lleida en el marc de Bio Hub Cat. Miquel Aran, gerent del Parc Agrobiotech, ha participat en la Missió en nom del Parc.

Aquesta missió té com a objectiu explorar l’ecosistema de valorització de subproductes agrícoles, ramaders i agroindustrials per conèixer i aprendre de les bones pràctiques en el sector, descobrir tecnologies emergents, models organitzatius, noves tendències de negoci i sectorials, així com parcs i polígons industrials especialitzats.

Entre les visites que s’han dut a terme hi ha Food Nation Denmark, una associació sense ànim de lucre creada pel govern danès; Biogas Denmark, una organització industrial de biogàs; el Danish Technological Institute, un institut d’investigació i desenvolupament independent i sense ànim de lucre o el GreenLab Skive Biogas, un parc energètic circular que està dissenyat específicament per a les empreses que volen ser part d’una economia més sostenible.

La Missió Tècnica de Bioeconomia ha comptat amb professionals del sector d’empreses com AERIS Tecnologias Ambientales, Inveniam Group, Roca Junyent, Símbiosy, Jaume Sió, Teresa Botargues Giron, Víctor Falguera, Alcarras Bioproductors, Agència per a la Competitivitat de l’Empresa, Grup Vall Companys, Friselva i del Parc Agrobitech Lleida.