• presentació

     Les dades, la funció i les característiques del Parc

     Els órgans de govern i de gestió

     La nostra aposta

     Un recorregut per un espai únic

     Una ubicació estratègica

     Nova marca

 • PROJECTES
 • EMPRESES
    • Per estar al dia de l’actualitat del Parc

     Estigues a l’última del que fan les empreses del Parc

     Les activitats i accions del Parc

 • SEU ELECTRÒNICA

El Parc Agrobiotech Lleida rep el premi a Millor Projecte d’Incorporació de Tecnologies Emergents pel CNIS

15 de desembre de 2022

Aquest premi s’ha atorgat en la XII edició del Congrés CNIS

El Parc Agrobiotech Lleida ha rebut el premi a Millor Projecte d’Incorporació de Tecnologies Emergents en un any molt important ja que va acompanyat d’una nova marca que posa en valor la identificació del Parc com l’espai de connexió per a les empreses amb perfil tecnològic, el foment del talent, la innovació, la recerca i la bioeconomia.

El premi valora la creació o adaptació de serveis o sistemes de gestió incorporant tecnologies d’última generació com blockchain, intel·ligència artificial, assistents virtuals, Business Intelligence, robòtica, Big Data, solucions en el núvol, hiperconvergencia, identificació i certificació, 5G…

El Congrés CNIS ha volgut tornar a reconèixer el treball de les administracions públiques. En aquesta ocasió, el Congrés ha repartit un guardó entre les 11 categories generals, que se sumen als premis especials i al d’Innovadora Pública de l’Any.

Aquest congrés constitueix la principal trobada a nivell nacional sobre administració electrònica, ja que reuneix els representants de tots els nivells de les Administracions Públiques, les principals empreses del sector i a molt diversos experts relacionats amb la matèria. Serà novament i especialment en la seva XI edició un exclusiu marc d’intercanvi d’experiències i solucions per a “crear valor publico i administracions adaptades a un futur més sostenible».

Fotografia twitter d’ Andreu Ibáñez, director del Laboratoris TIC