• presentació

     Les dades, la funció i les característiques del Parc

     Els órgans de govern i de gestió

     La nostra aposta

     Un recorregut per un espai únic

     Una ubicació estratègica

     Nova marca

 • PROJECTES
 • EMPRESES
    • Per estar al dia de l’actualitat del Parc

     Estigues a l’última del que fan les empreses del Parc

     Les activitats i accions del Parc

 • SEU ELECTRÒNICA

El Parc Agrobiotech rep la visita d’un equip de professors de la Universitat de Balamand (Líban)

14 de febrer de 2024

El passat 8 de febrer, el Parc Agrobiotech va rebre un grup de professors de la Universitat de Balamand, del Líban, qui van mostrar el seu interès pels equipaments del Parc, la seva orientació agrobiotech, i el seu paper en la dinamització de l’ecosistema agroalimentari de Lleida.

La visita, encapçalada pel professor Rami Abboud, vicerector d’Internacionalització i Emprenedoria i director de la Facultat d’Enginyeria de la Universitat de Balamand, i acompanyats del professor Dr. Gabriel Pérez, de l’Escola Politècnica Superior de la UdL, s’enquadra en el marc del projecte SWaTH, www.swath.es, Sustainable Wastewater Treatment for Hospitals.

SWaTH, és un projecte de 3 anys, cofinançat pel programa Erasmus+ de la Unió Europea, en la qual participen 11 organitzacions europees i del Líban.

Aquest projecte està orientat al desenvolupament del tractament sostenible de l’aigua residual dels hospitals. En el decurs de la visita a Lleida, es signarà un MoU (Memorandum of Understanding) entre la Universitat de Balamand i la Universitat de Lleida.