• presentació

     Les dades, la funció i les característiques del Parc

     Els órgans de govern i de gestió

     La nostra aposta

     Un recorregut per un espai únic

     Una ubicació estratègica

     Nova marca

 • PROJECTES
 • EMPRESES
    • Per estar al dia de l’actualitat del Parc

     Estigues a l’última del que fan les empreses del Parc

     Les activitats i accions del Parc

 • SEU ELECTRÒNICA

El president d’Indra, Marc Murtra, visita les instal·lacions del Parc Agrobiotech Lleida

18 d’abril de 2024

17 d’abril del 2024 –

Marc Murtra, president d’Indra, ha visitat avui el Parc Agrobiotech Lleida per conèixer de primera mà les seves instal·lacions i les activitats i projectes que es duen a terme. El president del Parc Agrobiotech i rector de la Universitat de Lleida, Jaume Puy i el vicepresident del Parc i paer en cap, Fèlix Larrosa, l’han acompanyat en el recorregut.

El president d’Indra ha aprofitat, a més, per visitar les instal·lacions que l’empresa, que porta més de 20 anys instal·lada al Parc, té en aquest espai i saludar i compartir uns moments amb el seu equip de treballadors i treballadores.

Durant la seva visita, Marc Murtra ha afirmat que “Per nosaltres el Parc és un magnífic exemple de col·laboració pública-privada” i ha destacat “La UdL ens ajuda a accedir a coneixement i a talent i l’Ajuntament ens dona visió i professionalitat i ens permet estar en unes instal·lacions magnífiques i molt ben connectades, que no tenen res a envejar a cap altra instal·lació de les que tenim arreu d’Espanya”.

Indra ha estat una de les empreses de major implantació quantitativa al Parc. Actualment la plantilla d‘Indra Sistemas amb base al Parc és d’unes 400 persones, si bé hi ha una molt alta implantació del teletreball, el que ha provocat una reducció dels espais actualment ocupats en relació al període pre-Covid