• presentació

     Les dades, la funció i les característiques del Parc

     Els órgans de govern i de gestió

     La nostra aposta

     Un recorregut per un espai únic

     Una ubicació estratègica

     Nova marca

 • PROJECTES
 • EMPRESES
    • Per estar al dia de l’actualitat del Parc

     Estigues a l’última del que fan les empreses del Parc

     Les activitats i accions del Parc

 • SEU ELECTRÒNICA

El programa APTenisa lliura els diplomes a les empreses participants a l’APTenisa START

4 d’octubre de 2022
programa APTenisa

Els participants de l’APTenisa LAUNCH comparteixen idees en una taula rodona

Lleida, 3 d’octubre de 2022 – La Fira de Lleida, dins el marc de la Fira de Sant Miquel, va acollir divendres l’APTenisa Meeting Lleida, una iniciativa pilot d’ideació i acceleració d’Start Ups promoguda a nivell estatal per l’Associació de Parcs Científics i Tecnològics d’Espanya i Enisa, i en la que van participar 10 Parcs Científics i Tecnològics espanyols, entre els quals el de Lleida. Durant la jornada es va fer entrega de diplomes a les empreses participants a l’APTenisa START.

Aquesta trobada va servir per posar en comú i conèixer públicament aquest programa i l’ecosistema emprenedor d’APTEnisa a Lleida.

Les empreses participants a l’APTenisa START, les quals van rebre els diplomes son Cognitive Game Gait, Co-Crea App, Ferritinas, Medigenes, Nimbus Connected Solutions, SL, Overcome, Pecbox, Ponmadera, Qortex, Scalade Data Services, SL.

A més, l’acte va comptar amb una taula rodona on les 5 StartUps de Lleida participants al programa APTenisa Launch van explicar la seva experiència. Aquestes son Lueira de Maladeta Studio SL, Nimbus Connected Solutions SL de MG Ditech, OncoNeoVac de UdL – IRB Lleida, Scalade Data Services, SL i SI VORTEX de Sistemas Integrales Vortex, SL.

APTEnisa ha implementat 4 programes d’actuació per promoure l’acceleració d’startups i el suport a nous projectes empresarials de base científica i tecnològica, que abasten des de la formació dels tècnics i mentors a l’acceleració pròpiament dita, passant per la creació d’una xarxa d’inversors a nivell estatal. Els programes han pres el nom d’APTenisa TRAIN the trainers, APTenisa START, APTenisa LAUNCH I APTenisa Investors Network.

L’ecosistema emprenedor d’APTEnisa a Lleida està format actualment per 5 tècnics de les institucions impulsores, 10 equips emprenedors formats per un total de 32 persones, diversos inversors que formaran part de la xarxa APTEnisa Investors Network, 5 start ups tecnològiques que segueixen un programa de suport a l’acceleració, 8 mentors assignats als equips emprenedors i 1 instructor experimentat en la metodologia del Business Model Canvas i del mètode científic per ensenyar a crear negocis anomenat Lean Launchpad.

El Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida és un dels Parcs promotors de la iniciativa, pel desenvolupament del programa compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Lleida, la Universitat de Lleida, la Diputació de Lleida i l’Institut Municipal d’Ocupació “Salvador Seguí”

programa APTenisa
programa APTenisa
programa APTenisa
programa APTenisa
programa APTenisa
programa APTenisa
programa APTenisa