• presentació

     Les dades, la funció i les característiques del Parc

     Els órgans de govern i de gestió

     La nostra aposta

     Un recorregut per un espai únic

     Una ubicació estratègica

     Nova marca

 • PROJECTES
 • EMPRESES
    • Per estar al dia de l’actualitat del Parc

     Estigues a l’última del que fan les empreses del Parc

     Les activitats i accions del Parc

 • SEU ELECTRÒNICA

El tinent d’alcalde de Promoció Econòmica i Emprenedoria de l’Ajuntament de Lleida visita l’empresa Boxdental del Parc Científic de Lleida

1 d’agost de 2022

L’empresa ha estat assessorada i acompanyada des del servei ‘Hola, empresa’ de la Regidoria de Promoció Econòmica i Emprenedoria en internacionalització, innovació i fonts de finançament

El tinent d’alcalde de Promoció Econòmica i Emprenedoria de l’Ajuntament de Lleida, Paco Cerdà, ha visitat avui l’empresa Boxdental acompanyat del CEO de l’empresa, Xavi Pinyol.

Boxdental, amb seu actual a l’edifici H2 del Parc Científic i Tecnològic de Lleida, és una de les empreses que han comptat amb el suport i acompanyament dels serveis tècnics de la regidoria de promoció econòmica i emprenedoria en el seu recent procés de creixement i consolidació.

Es tracta d’una empresa dedicada a la pròtesi dental que ha apostat per un clar salt en tecnologia i digitalització que li ha suposat triplicar el seu volum de facturació.

En aquests moments compten amb 10 treballadors de perfil tècnic, en un sector predominantment masculí que progressivament incorpora i consolida talent femení, com demostra l’actual equip de l’empresa.

Boxdental manté relació amb una cinquantena de clíniques dentals de Lleida i província i és un dels laboratoris dentals digitalitzats més potents de Catalunya. Van rebre assessorament i seguiment des del servei ‘Hola, empresa’ de la Regidoria de Promoció Econòmica i Emprenedoria en el nivell de connexions per a la internacionalització, en possibilitats de cara a la innovació i també a l’hora de buscar fonts de finançament.