• presentació

     Les dades, la funció i les característiques del Parc

     Els órgans de govern i de gestió

     La nostra aposta

     Un recorregut per un espai únic

     Una ubicació estratègica

     Nova marca

 • PROJECTES
 • EMPRESES
    • Per estar al dia de l’actualitat del Parc

     Estigues a l’última del que fan les empreses del Parc

     Les activitats i accions del Parc

 • SEU ELECTRÒNICA

Gala d’Entrega de Premis per la Transformació Econòmica a Lleida, Pirineu i Aran

28 de març de 2024

La Diputació de Lleida i el BioHub Cat, amb el suport de la Universitat de Lleida, les Cambres de Comerç de Lleida i Tàrrega, l’Ajuntament de Lleida i la Generalitat de Catalunya, han celebrat amb èxit la segona edició de la ‘Setmana de la transformació econòmica de les Terres de Lleida, Pirineu i Aran’. La Gala final d’aquest important esdeveniment va tenir lloc al Teatre de la Llotja, i va reunir nombrosos participants amb l’objectiu d’impulsar la Bioeconomia Circular a través d’educació i innovació.

La iniciativa va destacar per la seva variada agenda d’activitats, incloent els Tallers Escolars d’Iniciació a la Bioeconomia, on 17 escoles d’arreu de la província amb 378 alumnes de primària van participar del 29 de gener al 13 de febrer. A més, es va celebrar una gala d’entrega de premis on 14 centres amb 275 alumnes es van reunir per reconèixer els millors vídeos elaborats pels estudiants sobre la bioeconomia.

El jurat, en col·laboració amb l’Escola Catalana de Cinema i Televisió (MAGICAL), va decidir els guanyadors en les categories de millor guió, millor producció i millor pel·lícula, destacant el talent i l’esforç dels joves participants. Aquesta celebració no només va premiar la creativitat dels alumnes, sinó que també va servir com a plataforma per a la sensibilització i l’educació sobre la importància de la bioeconomia circular.

El Parc Agrobiotech i el BioHub Cat continuen sent claus en el desenvolupament sostenible i la innovació a les Terres de Lleida, el Pirineu i Aran, demostrant el compromís de la regió amb la transformació econòmica i ambiental a través de l’educació i la participació comunitària.