• presentació

     Les dades, la funció i les característiques del Parc

     Els órgans de govern i de gestió

     La nostra aposta

     Un recorregut per un espai únic

     Una ubicació estratègica

     Nova marca

 • PROJECTES
 • EMPRESES
    • Per estar al dia de l’actualitat del Parc

     Estigues a l’última del que fan les empreses del Parc

     Les activitats i accions del Parc

 • SEU ELECTRÒNICA

Gran èxit de la gimcana esportiva a l’Arborètum del Parc Agrobiotech

4 de juny de 2024

Dos centenars d’assistents es van desplaçar a les instal·lacions del Parc per gaudir d’una jornada inclusiva i saludable.

L’Arborètum del Parc Agrobiotech es va convertir en l’escenari de cloenda de les activitats municipals de gimnàstica i taitxí dels centres sènior de l’Ajuntament de Lleida. L’últim dia de maig, unes 200 persones es van aplegar per participar en una gimcana esportiva organitzada per l’àrea de Persones Grans i la Regidoria d’Esports, un esdeveniment adreçat a tots els inscrits en els cursos sènior que s’han dut a terme a la ciutat.

La gimcana va incloure diverses proves repartides per les zones del jardí botànic, permetent als participants posar en pràctica els exercicis que han realitzat durant el curs i, alhora, descobrir les meravelles naturals que ofereix el nostre espai. Aquesta activitat va ser una excel·lent oportunitat per promoure l’activitat física i el benestar entre la gent gran, en un entorn natural i saludable.

L’acte va comptar amb la presència destacada del paer en cap, Fèlix Larrosa, acompanyat de la regidora de Persones Grans, Salut i Consum, Anna Miranda, i del regidor d’Esports, Jackson Quiñónez. Larrosa va expressar la seva satisfacció per la recuperació d’aquesta activitat en un nou format, destacant la seva importància com a espai de trobada i convivència per a la ciutadania. A més, l’alcalde va subratllar la importància de les activitats organitzades pels centres municipals sèniors, que no només ofereixen oportunitats per a l’activitat física, sinó que també són espais on els usuaris poden fer propostes i expressar les seves inquietuds o suggeriments sobre noves activitats.

Des del Parc Agrobiotech, ens satisfà que s’organitzin en espais tan emblemàtics com l’Arboretum iniciatives a favor de la vida saludable, com la celebrada recentment.