• presentació

     Les dades, la funció i les característiques del Parc

     Els órgans de govern i de gestió

     La nostra aposta

     Un recorregut per un espai únic

     Una ubicació estratègica

     Nova marca

 • PROJECTES
 • EMPRESES
    • Per estar al dia de l’actualitat del Parc

     Estigues a l’última del que fan les empreses del Parc

     Les activitats i accions del Parc

 • SEU ELECTRÒNICA

Inauguració de les instal·lacions del CIMNE de Lleida

30 de maig de 2024

El Centre Internacional de Mètodes Numèrics d’Enginyeria (CIMNE) va celebrar ahir la inauguració oficial de les seves noves instal·lacions de recerca a Lleida, un espai d’oficines i laboratoris dins del Parc Agrobiotech de Lleida. Aquestes instal·lacions, inaugurades inicialment l’any 2022, acullen la Unitat d’Innovació en Edificació, Energia i Medi Ambient (Grup BEE), un equip altament especialitzat que treballa en solucions de big data i intel·ligència artificial per reduir el consum energètic dels edificis.

L’acte va comptar amb la presència de diverses personalitats destacades, incloent-hi l’alcalde de Lleida, Sr. Fèlix Larrosa, el director del CIMNE, Dr. Javier Bonet, la directora general, Sra. Anna Font, i el líder del Grup BEE, Dr. Jordi Cipriano, així com altres autoritats locals.

El Dr. Bonet va destacar que les noves instal·lacions permetran al Grup BEE “treballar a la intersecció de la intel·ligència artificial i la gestió de l’energia”, oferint solucions per “abordar el repte de la transició energètica”.

Aquesta nova etapa per al CIMNE a Lleida no només representa una ampliació de les seves capacitats de recerca, sinó també una oportunitat per enfortir les col·laboracions amb les institucions locals i contribuir a la innovació i sostenibilitat en l’àmbit de l’eficiència energètica. Amb aquestes instal·lacions, el CIMNE reafirma el seu compromís amb el desenvolupament de solucions tecnològiques avançades per afrontar els reptes globals en energia i medi ambient.