• presentació

     Les dades, la funció i les característiques del Parc

     Els órgans de govern i de gestió

     La nostra aposta

     Un recorregut per un espai únic

     Una ubicació estratègica

     Nova marca

 • PROJECTES
 • EMPRESES
    • Per estar al dia de l’actualitat del Parc

     Estigues a l’última del que fan les empreses del Parc

     Les activitats i accions del Parc

 • SEU ELECTRÒNICA

Inauguració el 25 d’abril de l’escola de cinema i televisió ECCIT al Magical Media

19 d’abril de 2019

Promoguda per David Casals-Roma i apadrinada per Isona Passola

L’Escola Catalana de Cinema i Televisió (ECCIT), creada i dirigida per l’expert en tècniques cinematogràfiques David Casals-Roma, s’inaugurarà el proper dia 25, a les 12.30 hores, a la seu ubicada al Magical Media del Parc Científic de Lleida. Isona Passola, presidenta de l’Acadèmia del Cinema Català, apadrinarà el centre.

La nova escola oferirà el curs vinent una diplomatura de tres anys en Direcció Cinematogràfica i cursos monogràfics de tres mesos especialitzats en àrees com l’escriptura de guions, el documental, la direcció fotogràfica, el muntatge i la interpretació. ECCIT també organitzarà masterclasses amb directors de renom.

El lleidatà David Casals-Roma és llicenciat en Cinema i Mitjans de Comunicació per la Universitat de Birkbeck de Londres i ha ampliat la seva formació en cursos i tallers de diferents països europeus i dels Estats Units. Ha treballat en diverses escoles de cinema d’Anglaterra, França, els Estats Units i Espanya, on ha impartit classes d’escriptura de guions i de direcció cinematogràfica. La seva trajectòria com a cineasta l’ha fet mereixedor de més de cent premis nacionals i internacionals.