• presentació

     Les dades, la funció i les característiques del Parc

     Els órgans de govern i de gestió

     La nostra aposta

     Un recorregut per un espai únic

     Una ubicació estratègica

     Nova marca

 • PROJECTES
 • EMPRESES
    • Per estar al dia de l’actualitat del Parc

     Estigues a l’última del que fan les empreses del Parc

     Les activitats i accions del Parc

 • SEU ELECTRÒNICA

Intel·ligència artificial per a la indústria agroalimentària de la mà d’IFR, ubicada al Parc Agrobiotech Lleida

29 de maig de 2023

L’empresa, que té la seu al Parc Agrobiotech Lleida, ha participat en el congrés Food 4 Future 2023, que es va celebrar a Bilbao entre dimarts i dijous i que va acollir un total de 8.372 congressistes i professionals de la innovació en la indústria de l’alimentació.

La consultora i proveïdora de solucions de gestió IFR ha presentat aquesta setmana a Bilbao el seu producte VisionBot, que, mitjançant intel·ligència artificial, permet el reconeixement d’imatge en temps real per a la interpretació d’escenaris i transformació de text en veu. Entre les diferents aplicacions d’aquesta tecnologia, segons va assenyalar la firma, es troben “la classificació d’aliments, la capacitat d’identificar objectes i de detectar persones en zones prohibides”.

La companyia també va oferir dues ponències en les quals es va debatre sobre les possibles aplicacions de la intel·ligència artificial en la indústria de l’alimentació.

El conseller delegat d’IFR, Carles Buil, va afirmar que “la nostra presència a Food 4 Future consolida la nostra aposta per contribuir i dinamitzar el sector alimentari”. Va afegir que “durant la cita hem pogut mostrar a un públic molt ampli i professional la nostra cartera de serveis, a més de compartir la nostra visió sobre el present i futur” del sector.