• presentació

     Les dades, la funció i les característiques del Parc

     Els órgans de govern i de gestió

     La nostra aposta

     Un recorregut per un espai únic

     Una ubicació estratègica

     Nova marca

 • PROJECTES
 • EMPRESES
    • Per estar al dia de l’actualitat del Parc

     Estigues a l’última del que fan les empreses del Parc

     Les activitats i accions del Parc

 • SEU ELECTRÒNICA

Jaume Puy ocupa el càrrec de la presidència del Parc Agrobiotech Lleida

6 de juny de 2023

El rector de la Universitat de Lleida ha assumit el relleu aquest divendres al Consell d’Administració de l’entitat

El Consell d’Administració del consorci del Parc Agrobitech ha fet efectiu aquest divendres, 2 de juny, el relleu de la presidència de l’ens al rector de la Universitat de Lleida (UdL), Jaume Puy. Fins ara ocupava el càrrec l’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo.

En el seu comiat el president sortint, l’alcalde en funcions Sr. Miquel Pueyo, ha fet esment en la importància del Parc per la ciutat de Lleida i el gran avenç que suposa haver resolt el refinançament del deute que havia estat un dels problemes històrics del Parc.

Per la seva banda el nou president del Parc, el rector Sr. Jaume Puy ha reconegut la tasca del seu predecessor al Parc i ha recalcat el gran potencial del Parc tant per la ciutat de Lleida com per la mateixa Universitat. Espera que en la nova perspectiva serà possible concentrar els esforços en una major generació de recursos que han de revertir en la millora dels serveis i projecció del Parc.

El Consell d’Administració també ha aprovat el compte general de l’exercici anterior i la memòria d’activitats. S’ha informat de la resolució que aprova, per part del Ministeri de Ciència i Innovació, la reestructuració definitiva del deute històric del Parc en les condicions acordades en la Moratòria 2021. També s’ha informat del seguiment del projecte de nova implantació al Parc vinculat al CIDAF Cat i al BIOHUB.

Els estatuts d’aquesta entitat estableixen una alternança, per períodes de dos anys, dels càrrecs de president i vicepresident del Parc Agrobiotech