• presentació

     Les dades, la funció i les característiques del Parc

     Els órgans de govern i de gestió

     La nostra aposta

     Un recorregut per un espai únic

     Una ubicació estratègica

     Nova marca

 • PROJECTES
 • EMPRESES
    • Per estar al dia de l’actualitat del Parc

     Estigues a l’última del que fan les empreses del Parc

     Les activitats i accions del Parc

 • SEU ELECTRÒNICA

La Dra. Rosa M. Poch recull la Medalla Narcís Monturiol al mèrit científic i tecnològic

2 de febrer de 2023

La catedràtica d’Edafologia i Química Agrícola de la Universitat de Lleida ha estat guardonada amb 9 investigadors més al Palau de la Generalitat.

Els guardons Narcís Monturiol, que els atorga la Generalitat des de l’any 1982, distingeixen les persones i entitats per la reva contribució rellevant al desenvolupament de la ciència i la tecnologia a Catalunya.

M. Poch és professora de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agrària i Forestal i de Veterinària de la UdL és membre del grup de recerca de Sòls i Aigües. La seva feina es centra en la recerca de les darreres societats caçadores recol·lectores i primeres societats agrícoles. També ha estat pionera en els estudis arqueobotànics i ha investigat sobre els coneixements botànics i els usos de les plantes de les societats prehistòriques.

La Dra. Rosa Poch, és una de les científiques que apareix a l’exposició “Dones que van canviar el món” realitzada pel Parc Agrobiotech.

Enguany, els premis Narcís Monturiol, han estat concedits a cinc investigadors i cinc investigadores, avançant en el camí de la paritat.