• presentació

     Les dades, la funció i les característiques del Parc

     Els órgans de govern i de gestió

     La nostra aposta

     Un recorregut per un espai únic

     Una ubicació estratègica

     Nova marca

 • PROJECTES
 • EMPRESES
    • Per estar al dia de l’actualitat del Parc

     Estigues a l’última del que fan les empreses del Parc

     Les activitats i accions del Parc

 • SEU ELECTRÒNICA

LA PXL UNIVERSITY OF APPLIED SCIENCES DE BÈLGICA VISITA EL PARC AGROBIOTECH LLEIDA

19 d’abril de 2023

El Parc Agrobiotech va rebre el passat 13 d’abril, tres professors de la universitat belga PXL University of Applied Sciences-Hogeschool PXL de Bèlgica. La Dra. Romi Pena i Subirà, Catedràtica de Producció Animal, Departament de Ciència Animal a l’ETSEAFIV, va promoure la visita i els va acompanyar al llarg d’aquesta.

La UdL té un conveni signat amb la Universitat belga per tal de facilitar les relacions internacionals. En relació amb aquest conveni, es va visitar l’IRTA-Fruitcentre per tal d’oferir programes de pràctiques de curta i llarga durada a estudiants d’Erasmus.

La visita es va iniciar amb l’explicació de l’evolució del Parc fins a esdevenir el que és el dia d’avui, també se’ls va ensenyar el vídeo de la nova imatge del Parc Agrobiotech Lleida per visualitzar els colors dels patis i la funció del Parc com a connector. Es va fer un recorregut pel Parc que va incloure els patis dels edificis H, els sostres d’hivernacle reciclat fins arribar a l’exposició del centenari del naixement del Dr. Joan Oró.

En finalitzar la visita es va explicar l’important impacte que ha tingut el Parc Agrobiotech Lleida quant a sortides professionals dels estudiants de la Universitat, l’atracció d’empreses, la recuperació de talent i l’aposta actual per ubicar-hi la seu del Hub de la Bioeconomia circular de Base Agrícola i Ramadera de Catalunya (BIOHUB CAT) i el Centre d’Innovació Digital Agroalimentària i Forestal de Catalunya.Per part de l’oficina de gestió del Parc es considera rellevant que els equips de direcció de les Facultats de la UdL es familiaritzin més amb el Parc Agrobiotech Lleida i coneguin les empreses i entitats que en formen part. Visites com aquesta ajuden a apropar el Parc i les seves empreses a professors i alumnes de la UdL i d’aquesta manera establir-ne noves relacions.