• presentació

     Les dades, la funció i les característiques del Parc

     Els órgans de govern i de gestió

     La nostra aposta

     Un recorregut per un espai únic

     Una ubicació estratègica

     Nova marca

 • PROJECTES
 • EMPRESES
    • Per estar al dia de l’actualitat del Parc

     Estigues a l’última del que fan les empreses del Parc

     Les activitats i accions del Parc

 • SEU ELECTRÒNICA

‘La revolució de les dones al clúster’, trobada de dones al Parc Agrobiotech Lleida

17 de novembre de 2022

La trobada tenia com a objectiu de crear connexions entre les dones que treballen al Parc

Dilluns, 14 de novembre de 2022 se celebrava la trobada ‘La revolució de les dones del clúster’ amb l’objectiu de crear connexions entre les dones que treballen al Parc, així com crear una xarxa de networking entre elles. Aquesta trobada se celebrava dins el marc dels 25 anys de FEMAC.

En la trobada Rosa Cubel, directora de Relacions Institucionals del IRTA, Marta Pradas, CEO de Jympa 1971, S.L., Natàlia Fabregat, CEO de Desenvolupaments Agroquímics S.A. i Blanca Cusiné, Directora Comercial a ARCUSIN, S.A. van donar a conèixer la seva realitat com a treballadores i components de FEMAC.

A continuació, Teresa Capdevila, economista-financera al Banc de Santander pera grans empreses i Coach, feia la ponència ‘Mujeres con èxito’.

Més tard, Anna Pujol, fundadora i directora de la Plataforma SomDONES, ens parlava de plataforma. Una plataforma que es converteix en un punt de trobada on-line de les dones professionals, emprenedores, directives, estudiants i empresàries de Catalunya. En aquesta eina s’hi poden trobar diferents apartats com ‘El xat de les expertes’ que facilita la trobada amb altres dones professionals, una guia de dones professionals de Catalunya classificades per àmbits, un directori d’empreses, un directori d’associacions de dones, ofertes de treball, promocions, formacions, servei de plans d’igualtat, una agenda i notícies.

Finalment, es va dur a terme una dinàmica de grup anomenada Kahoot feminista.