• presentació

     Les dades, la funció i les característiques del Parc

     Els órgans de govern i de gestió

     La nostra aposta

     Un recorregut per un espai únic

     Una ubicació estratègica

     Nova marca

 • PROJECTES
 • EMPRESES
    • Per estar al dia de l’actualitat del Parc

     Estigues a l’última del que fan les empreses del Parc

     Les activitats i accions del Parc

 • SEU ELECTRÒNICA

La segona Lan Party de Lleida acull més d’un miler de visitants durant tot el cap de setmana

1 d’abril de 2023

Aquesta edició s’ha celebrat novament al Magical al Turó de Gardeny, on s’han habilitat zones d’acampada, diferents sales i espais destinats al joc, les competicions i les retransmissions via Twitch

L’alcalde Miquel Pueyo, acompanyat de la segona tinent d’alcalde i regidora de l’àmbit de Polítiques Digitals, Jordina Freixanet, i el regidor de Joventut, Ignasi Amor; ha visitat al Magical Media per conèixer com s’està desenvolupament la segona edició de la Lan Party de Lleida, que ha acollit en aquest cap de setmana 200 participants en la primera competició oficial dels videojocs League of Legends i Valorant en català. Aquesta competició permet als guanyadors de cada modalitat, participar a les finals que es realitzaran al desembre al saló del gaming de Barcelona.

Així, el paer en cap, juntament amb els regidors, han estat entrevistats pel “càster” Sallanman que els ha donat la benvinguda a l’espai de la Lan Party retransmetent aquesta entrevista via Twitch, que ha tingut lloc a la sala principal, on també es desenvolupa el torneig de la competició oficial. Seguidament, han visitat les diferents zones destinades a tipus de jocs i activitats variades: una zona per als jocs de lluita, una altra per a estands dels equips participants vinguts de diversos punts d’arreu de Catalunya, la zona d’acampada a l’aire lliure o l’habilitada a l’interior de les instal·lacions.

A part dels 200 gamers de la competició oficial, la Lan Party de Lleida ja ha acollit aquest cap de setmana gairebé un miler de persones, i n’espera superar la quantitat al finalitzar la celebració.

Les activitats es van iniciar el divendres 31 amb la “Copa Marraco”, que es va dur a terme amb la participació d’alumnes d’alguns instituts de Lleida i que es va retransmetre per internet via Youtube. Addicionalment, s’han organitzat activitats diverses vinculades als esports electrònics com “Sigues Caster i Jugador per un dia”, promoguda per Òmnium Cultural i destinada també a alumnes d’instituts, que ha consistit en un torneig amb retransmissió com si fossin professionals.

També s’ha habilitat una zona de jocs electrònics oberta al públic amb quatre competicions als jocs Fifa23, Assetto Corsa de realitat virtual, Clash Royale i el League of Legends Wild Rift. Així mateix, la Lan Party Lleida també ha proposat dos concursos de Cosplays, consistents a fer que els participants recreïn personatges de manga i videojocs amb dissenys de disfresses artesans.