• presentació

     Les dades, la funció i les característiques del Parc

     Els órgans de govern i de gestió

     La nostra aposta

     Un recorregut per un espai únic

     Una ubicació estratègica

     Nova marca

 • PROJECTES
 • EMPRESES
    • Per estar al dia de l’actualitat del Parc

     Estigues a l’última del que fan les empreses del Parc

     Les activitats i accions del Parc

 • SEU ELECTRÒNICA

L’AMBAIXADOR I LA CÒNSOL GENERAL DE FILIPINES VISITEN EL PARC AGROBIOTECH LLEIDA

17 de març de 2023

L’ambaixador de Filipines, Sr. Philippe J. Lhuillier i la cònsol general, Sra. Maria Theresa Lozano van visitar aquest dijous, 16 de març el Parc AgroBioTech Lleida.

La seva visita es va focalitzar en el model del projecte del parc i en la possibilitat d’establir una cooperació per la millora del sector agroalimentari a Filipines. Es van treballar diversos àmbits de possible intercanvi, tenint en compte la potència de l’ecosistema agroalimentari a Lleida i les necessitats del sector al seu país. També es va fer una referència a l’antiga connexió històrica entre Espanya i Filipines, punt sobre el qual l’ambaixador va aportar dades molt interessants.

Es va visitar el conjunt d’instal·lacions del Parc i, en més detall, les entitats: Lleida.net, Axeb, la planta pilot de tecnologia d’aliments de la UdL i CAEM.

La gerència del Parc va ser qui va dirigir la vista i també es va comptar amb la presència de la Dra. Olga Martín, vicerectora de recerca i transferència de la UdL.

Finalment, s’ha redactat una sèrie de punts d’intercanvi d’informació del qual se’n poden derivar ulteriors cooperacions.

La visita ha tingut una valoració molt positiva i encaixa en la projecció internacional del Parc AgroBioTech. Els representants de Filipines varen quedar molt satisfets de les explicacions i consideren que el model del Parc de Lleida pot ser un exemple molt interessant pel seu país.