• presentació

     Les dades, la funció i les característiques del Parc

     Els órgans de govern i de gestió

     La nostra aposta

     Un recorregut per un espai únic

     Una ubicació estratègica

     Nova marca

 • PROJECTES
 • EMPRESES
    • Per estar al dia de l’actualitat del Parc

     Estigues a l’última del que fan les empreses del Parc

     Les activitats i accions del Parc

 • SEU ELECTRÒNICA

L’Associació AREMI celebra el Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral a l’Arborètum 

9 d’octubre de 2023

En el marc del Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral que es va celebrar el dijous 5 d’octubre, l’Associació AREMI, entitat membre de la FEPCCAT i de la Confederación ASPACE, ha demanat el desenvolupament normatiu de l’Atenció Primerenca a escala general per fer-la efectiva, amb l’adequada assignació de recursos, i perquè sigui universal, multidisciplinari, transversal i gratuïta.
Aquesta és una de les principals demandes que el Moviment ASPACE ha posat en relleu amb la campanya “He nascut per viure la vida” i #HeNacidoParaVivirLaVida, lema que fa referència al fet que rebre una adequada atenció els primers anys de vida, marcarà el futur d’un infant amb Paràlisi Cerebral, el seu neurodesenvolupament i l’oportunitat de començar a rebre eines per a la seva vida independent.


Per commemorar aquest dia, des de l’Associació AREMI de Lleida s’ha organitzat un esdeveniment a l’Arborètum de Lleida que va comptar amb els seus responsables i la de les principals autoritats de la ciutat. Es va llegir un manifest i es va plantar un arbre com a simbologia de la demanda de l’associació.


Des d’AREMI, a més a més, es reivindiquen més recursos per a l’atenció de persones amb grans necessitats de suport i que es reconegui l’especificitat de les persones amb Paràlisi Cerebral i discapacitats similars com a realitats permanents.