• presentació

     Les dades, la funció i les característiques del Parc

     Els órgans de govern i de gestió

     La nostra aposta

     Un recorregut per un espai únic

     Una ubicació estratègica

     Nova marca

 • PROJECTES
 • EMPRESES
    • Per estar al dia de l’actualitat del Parc

     Estigues a l’última del que fan les empreses del Parc

     Les activitats i accions del Parc

 • SEU ELECTRÒNICA

L’EPS molt present a la Technovation Girls Catalonia Lleida 2023L’EPS molt present a la Technovation Girls Catalonia Lleida 2023

9 de maig de 2023

La Sala d’actes Joan Oró del AgroBioTech de Lleida va acollir, el passat divendres 5 de maig, l’acte de presentació de projectes de la Technovation Girls Catalonia Lleida 2023.

La Technovation Challenge Girls Lleida, impulsada per l’Associació Espiral, amb el suport de la Generalitat, compta amb la col·laboració de l’Escola Politècnica Superior (EPS) de la Universitat de Lleida (UdL), representada per la seva directora Magda Valls, el Parc AgroBioTech de Lleida, l’Associació d’Empreses de Tecnologies de la Informació de Lleida (AETI), l’empresa GFT, representada per Marta López, Employer Branding Manager a GFT Group i de l’Ajuntament de Lleida.

En aquesta edició hi van participar 7 equips que van presentar els seus projectes davant un equip de valoració format per Laura Haro, alumna del Grau en Enginyeria Informàtica a l’EPS-UdL, Alba Lamas, Big Data Engineer a Bluetab i antiga alumna de grau i màster en Enginyeria Informàtica a l’EPS-UdL i Aida Chavero, alumna del Grau en Gestió Informàtica i Enginyeria de Sistemes d’Informació a la UPF.

Els equips estaven formats per noies d’entre 8 i 18 anys que en tan sols 4 mesos, van pensar una idea vinculada a algun dels ODS (Objectius  de Desenvolupament Sostenible) i van cercar una solució a aquest problema prototipant i programant una APP per a mòbil. En aquesta edició es van presentar projectes per a la millora del reciclatge, crear espais segurs virtuals contra l’abus, etc.

Una entitat sense ànim de lucre, Technovation Challenge, organitza aquest projecte a escala global. El projecte Technovation Challenge Girls s’adreça a equips femenins integrants per noies d’edats compreses entre els 10 i 18 anys que proposin aplicacions digitals per resoldre problemes socials: “Let’s change the world together”

Cada seu local, en aquest cas la Technovation Challenge Girls Lleida, impulsada i coordinada per la professora de Formació professional, Rosa Prats Novau, escull les millors apps que, posteriorment es presenten a través de diferents fases classificatòries autonòmiques (el Technovation Girls Catalonia se celebrarà el pròxim 20 de maig a Barcelona), estatals i internacionals, arreu del món.