• presentació

     Les dades, la funció i les característiques del Parc

     Els órgans de govern i de gestió

     La nostra aposta

     Un recorregut per un espai únic

     Una ubicació estratègica

     Nova marca

 • PROJECTES
 • EMPRESES
    • Per estar al dia de l’actualitat del Parc

     Estigues a l’última del que fan les empreses del Parc

     Les activitats i accions del Parc

 • SEU ELECTRÒNICA

Liquid Galaxy LAB, del Parc Agrobiotech, torna a obtenir beques Google per al programa Google Summer of Code

26 de febrer de 2024

El Liquid Galaxy LAB, part dels laboratoris TIC al Parc Agrobiotech de Lleida i la seu mundial de la comunitat de codi obert “Liquid Galaxy Project”, ha estat seleccionat, un cop més, per participar al prestigiós programa de beques d’estiu de Google, el Google Summer of Code (GSoC), marcant aixío el seu catorzè any consecutiu en aquesta iniciativa.

Aquesta inclusió permetrà a estudiants de l’Escola Politècnica de Lleida, així com d’altres joves talents d’altres institucions, rebre beques de Google per desenvolupar aplicacions per a la plataforma Liquid Galaxy durant l’estiu, oferint als participants una oportunitat única per contribuir en projectes innovadors dins del camp tecnològic.

Aquest any, el projecte incorpora un focus especial en la investigació d’Intel·ligència Artificial per al pre-processament de dades, augmentant l’abast i la profunditat tecnològica dels projectes. La informació completa sobre el programa està disponible a www.liquidgalaxy.eu, on es detalles les fases del projecte i les dates d’anunci de les beques.

Amb 18 aplicacions ja desenvolupades en els últims mesos i una comunitat de 700 membres a Discord, el projecte anticipa una alta participació per a les beques 2024. L’equip de mentoria internacional, format per 28 professionals, dels quals cinc són lleidatans, es prepara per donar suport al talents emergents en aquesta nova edició del GSoC.

El Liquid Galaxy LAB i el Parc Agrobiotech de Lleida reforcen el seu compromís amb la innovació tecnològica i el desenvolupament professional de joves talents, marcant un punt d’inflexió en el sector TIC a Lleida i més enllà.