• presentació

     Les dades, la funció i les característiques del Parc

     Els órgans de govern i de gestió

     La nostra aposta

     Un recorregut per un espai únic

     Una ubicació estratègica

     Nova marca

 • PROJECTES
 • EMPRESES
    • Per estar al dia de l’actualitat del Parc

     Estigues a l’última del que fan les empreses del Parc

     Les activitats i accions del Parc

 • SEU ELECTRÒNICA

Magical Media

El Magical és un centre de continguts audiovisuals, que pertany al Consorci del Parc Agrobiotech Lleida, format per l’Ajuntament i la Universitat de Lleida. Situat al Turó de Gardeny, el MAGICAL es basa en un projecte transversal, amb un centre de producció audiovisual com a eix vertebrador, equipat per respondre a les exigències de la televisió, el cinema digital, l’estereoscòpia, la publicitat o el multimèdia.

4 eixos d’actuació i de serveis

Viver i hotel d’empreses

Magical disposa de vora 400 m2 per acollir empreses vinculades directament o indirectament a la imatge i al so.

Lloguer de platós

El Magical s’ha dotat amb 5 platós que van des de 80 fins als 600 m2 i de dos sets exteriors amb 80 i 2.500 m2, respectivament.

Lloguer de tecnologia

El centre disposa de tota la tecnologia per atendre qualsevol gravació d’imatges: càmeres FULL HD, 4K (Red One) i estereoscòpiques amb tot l’equipament de microfonia i de gravació complerts. Magical s’ha dotat també dels serveis de postproducció en imatge i so a través d’una sala Mistika i una sala de Protools, també per Dolby 7.1

Formació i Borsa de treball

El Magical organitza diversos cursos i Master Class anuals tant per estudiants com per a professionals per tal d’assolir una borsa de treball competent que posem a disposició dels de clients i productors.

Suport

El MAGICAL proporciona un servei de suport a la producció per facilitar l’accés, en el lloguer de la tecnologia de que disposa. Al mateix temps gestiona una borsa de treball per oferir tècnics amb la formació adequada als clients que ho sol·licitin.

Formació

El área de formación de MAGICAL ofrecerá tres cursos de estas especializaciones, formación privada e intensiva sobre unos oficios que no se deben proyectar exclusivamente sobre MAGICAL, sino que tienen que suponer la entrada en el sector profesional de calidad en cualquier lugar donde se realice una producción.

Recerca

Un dels objectius principals és proveir el mercat de plataformes que siguin explotables per petits productors i editors.