• presentació

     Les dades, la funció i les característiques del Parc

     Els órgans de govern i de gestió

     La nostra aposta

     Un recorregut per un espai únic

     Una ubicació estratègica

     Nova marca

 • PROJECTES
 • EMPRESES
    • Per estar al dia de l’actualitat del Parc

     Estigues a l’última del que fan les empreses del Parc

     Les activitats i accions del Parc

 • SEU ELECTRÒNICA

Nous reptes de la post collita: XXII Jornada tècnica de postcollita 2024

31 de maig de 2024

El Parc Agrobiotech ha acollit una jornada tècnica de l’IRTA centrada en els nous reptes de la postcollita, un àmbit crucial per al sector agroalimentari. La trobada ha reunit experts, investigadors i professionals del sector, que han abordat qüestions fonamentals per a la postcollita: Quins són els nous reptes en la postcollita? Com plantegem el futur de la postcollita? Existeix una solució única? Aquestes qüestions són essencials per donar una resposta a un sector que no para de transformar-se.

Durant la jornada, s’han discutit diverses problemàtiques actuals, com ara els canvis climatològics, la postcollita de les noves varietats, l’adopció de noves tecnologies per ser més eficients i ecosostenibles, la valoració del subproducte per millorar la rendibilitat i l’aparició de noves plagues i malalties. Totes aquestes qüestions ens fan replantejar la situació actual i subratllen la necessitat de trobar solucions innovadores en un sector en constant evolució.

Aquesta jornada tècnica no només ha estat una oportunitat per conèixer les últimes novetats en el sector de la postcollita, sinó també un espai per a la reflexió i l’intercanvi d’idees que ens permetran avançar cap a un futur més sostenible i eficient.