• presentació

     Les dades, la funció i les característiques del Parc

     Els órgans de govern i de gestió

     La nostra aposta

     Un recorregut per un espai únic

     Una ubicació estratègica

     Nova marca

 • PROJECTES
 • EMPRESES
 • SEU ELECTRÒNICA

QUARTA SESSIÓ DEL BREAKFAST4INNO: SISTEMES DE CULTIU INNOVADORS EN LLEGUMINOSES GRA

11 de juliol de 2024

Aquest dijous, el Parc Agrobiotech ha estat l’escenari de la quarta jornada del cicle ‘esmorzars de la innovació’, un esdeveniment organitzat en col·laboració amb Agrotecnio.

Aquesta trobada ha congregat professionals del sector agrari interessats en les últimes tendències i avanços del sector.

S’ha exposat una alternativa innovadora per millorar la rendibilitat de cultius herbacis, les lleguminoses de gra, que s’adapten a les condicions locals, considerant els factors socioeconòmics i edafoclimàtics particulars de cada àrea, el que significa que les alternatives d’innovació tecnològica i els sistemes de producció a desenvolupar seran diferents per cada cas e l’estudi.

Aquest projecte el lidera el Grup Operatiu Leg Sapiens, i té com a objectiu principal abordar els problemes de rendibilitat que afronten els agricultors a causa dels alts costos de producció i els baixos preus dels cereals, i s’espera que els agricultors puguin implementar solucions innovadores que milloren la rendibilitat de les seves explotacions, assegurant un futur més sostenible i pròsper per l’agricultura del país.

Han estat amb nosaltres Daniel Plaza-Bonilla, investigador Ramon y Cajal del grup Agrotecnio de Biotecnologia Vegetal Aplicada; i Xavier Petit Tomàs, enginyer Agrònom d’Aigües Segarra-Garrigues (ASG).

Un cop més, el Breakfast4Inno ha servit com a plataforma per a l’intercanvi d’idees i la presentació de noves tecnologies, reforçant el compromís del Parc Agrobiotech amb la promoció de la innovació i la col·laboració entre acadèmics i professionals del sector. Tornem al setembre amb més Breakfast4Inno!