• presentació

     Les dades, la funció i les característiques del Parc

     Els órgans de govern i de gestió

     La nostra aposta

     Un recorregut per un espai únic

     Una ubicació estratègica

     Nova marca

 • PROJECTES
 • EMPRESES
    • Per estar al dia de l’actualitat del Parc

     Estigues a l’última del que fan les empreses del Parc

     Les activitats i accions del Parc

 • SEU ELECTRÒNICA

Taller “Green Inspiration Workshop” del projecte europeu Big4Life a l’Agroliving Lab del Parc Agrobiotech de Lleida

15 de maig de 2024

Sabies que el simple fet de visualitzar entorns verds promou canvis beneficiosos per a la salut de les persones? Coneixes les terrasses dels edificis H del Parc Agrobiotech de Lleida?

El Projecte Europeu BIG4LIFE, conscient dels beneficis en la salut de la vegetació integrada en els edificis, promou la reparació i millora de diferents terrasses, com és el cas de la terrassa del edifici H3 del Parc. Vols saber-ne més? Segueix llegint…

Ahir a l’Agrolivinglab del Parc Agrobiotech de Lleida, es va realitzar el taller Green Inspirations, emmarcat en aquest projecte. Els objectius de la sessió van ser presentar el projecte BIG4LIFE i les accions que es duran a terme a Lleida, connectar als diferents grups d’interès per explorar vies de col·laboració futures, així com definir estratègies col·laboratives per al manteniment i monitoratge de la terrassa a llarg termini.

Durant la sessió es va realitzar una xerrada tècnica de cobertes i façanes verdes, una presentació del projecte BIG4LIFE i un taller pràctic de “Plans d’activació, manteniment i monitoratge de les cobertes i façanes verdes a Lleida. Què, qui i com?”. Per acabar es va fer una visita tècnica a la coberta verda dels edificis H en fase de reparació i millora.

La participació tant d’empreses privades, com d’Administració, estudiants, professors, juntament amb la gran varietat de perfils professionals va permetre crear una dinàmica molt enriquidora.

Gràcies Laura Herrera Díez, arquitecta tècnica i cap de projecte del Big4Life, i Gabriel Pérez Luque, professor associat de la universitat de Lleida, per liderar un projecte tan innovador i per les ganes que hi poseu!

Informació del projecte: https://www.big4life.eu/