• presentació

     Les dades, la funció i les característiques del Parc

     Els órgans de govern i de gestió

     La nostra aposta

     Un recorregut per un espai únic

     Una ubicació estratègica

     Nova marca

 • PROJECTES
 • EMPRESES
    • Per estar al dia de l’actualitat del Parc

     Estigues a l’última del que fan les empreses del Parc

     Les activitats i accions del Parc

 • SEU ELECTRÒNICA

‘Va de Networking’ connecta un centenar d’emprenedors de Ponent i el Pirineu, al Parc Agrobiotech de Lleida

23 de febrer de 2023

El Parc Agrobiotech de Lleida i l’Edifici Epicentre de Tremp han estat els escenaris escollits per la realització de la nova edició del cicle ‘Va de Networking’ durant aquest 2023. Aquestes sessions, promogudes per GLOBALLEIDA i endegades per l’Àrea d’Emprenedoria i Empresa del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, tenen com a finalitat principal fomentar la col·laboració i crear sinergies entre les start-ups emergents i les corporacions ja establertes dins del panorama empresarial de la regió.

En la presentació dels esdeveniments, celebrada aquest dimecres, es va comptar amb la presència de figures destacades de l’escena econòmica local, incloent-hi al vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica, Carles Gibert, al tinent d’alcalde a la Paeria de Lleida, Paco Cerdà, i al director del Patronat, Ramon Boixadera. Aquestes jornades han congregat un centenar d’emprenedors i empresaris, els quals han compartit visions i experiències, amb l’objectiu de trobar nous camins per a la cooperació empresarial.

Mònica Mendoza, experta en estratègies de venda i planificació comercial a Espanya, va oferir una conferència sobre les estratègies de supervivència empresarial en el context actual de mercats saturats i entorns econòmics desafiants. La seva sessió va destacar per un dinàmic exercici de networking, on cada participant disposava d’un minut per a exposar la seva proposta de valor, facilitant així l’establiment de potencials aliances estratègiques i comercials.

El programa ‘Va de Networking’ busca consolidar un ecosistema d’innovació obert que propiciï el creixement mutu entre noves iniciatives i negocis ja arrelats, mitjançant la creació de partenariats intersectorials. Les activitats s’han distribuït en dues sessions matutines i vespertines, amb participació notable tant al Parc Agrobiotech com a l’Edifici Epicentre. Aquestes trobades són objectiu de sis sessions anteriors de networking regional que es van dur a terme l’any anterior, i simbolitzen el compromís continuat de la regió amb l’emprenedoria i l’empresariat local.