• presentació

     Les dades, la funció i les característiques del Parc

     Els órgans de govern i de gestió

     La nostra aposta

     Un recorregut per un espai únic

     Una ubicació estratègica

     Nova marca

 • PROJECTES
 • EMPRESES
    • Per estar al dia de l’actualitat del Parc

     Estigues a l’última del que fan les empreses del Parc

     Les activitats i accions del Parc

 • SEU ELECTRÒNICA

Visita de la Misión Internacional de Innovación Tecnológica España 2023 (Perú) al Parc Agrobiotech Lleida

29 de juny de 2023

Dilluns, 26 de juny, una representació de membres de la Misión Internacional de Innovación Tecnológica España 2023 cofinanciada per el PROINNÓVATE del Gobierno de Perú, amb la direcció del Dr. Isaac Zúñiga Aguilar, professor de la ESAN, Graduate School of Business, de Lima (Perú) i amb la participació de la Escuela de Innovadores del Perú (EIP), van visitar el Parc Agrobiotech Lleida. 

El gerent del Parc, Miquel Aran, els va donar la benvinguda i els va explicar els projectes i activitats que es realitzen actualment, en què cal destacar el BioHub i el CiDAF Cat, tot finalitzant amb una visita a les instal·lacions del mateix Parc.

La visita s’ha desenvolupat en compliment del projecte d’investigació conjunt (ESAN-ESIC-UdL-EIP) presentat pel grup d’investigació “Neuroinnovación de Cooperativas Iberoamericanas“.

El professor Isaac Zúñiga col·labora amb els professors Antonio Colom i Eduard Cristóbal de la Universitat de Lleida (UdL) en els àmbits de la neuroinnovació. El mateix dia 26 es va presentar a la Faculta de Dret, Economia i Turisme de la UdL el llibre “El Método Neuroinnovación“ l’autor del qual és el Dr. Isaac Zúñiga. 

L’obra de Zúñiga relata nombrosos exemples aplicats a petits productors del sector agroalimentari i com el mètode ha millorat els processos d’innovació en un sector amb menys accessos a recursos tècnics i financers.