• presentació

     Les dades, la funció i les característiques del Parc

     Els órgans de govern i de gestió

     La nostra aposta

     Un recorregut per un espai únic

     Una ubicació estratègica

     Nova marca

 • PROJECTES
 • EMPRESES
 • SEU ELECTRÒNICA

VISITA DE LA VICEPRESIDENTA VILAGRÀ AL PARC AGROBIOTECH

5 de juliol de 2024

Aquest dimecres 3 de juliol, després de la seva visita a l’aeroport Lleida-Alguaire, la vicepresidenta en funcions del Govern, Laura Vilagrà, acompanyada pel secretari Realp, ha visitat el Parc Agrobiotech de Lleida.

En motiu de la inauguració del node 5G de l’aeroport, han visitat també el Parc Agrobiotech, el primer punt a comptar amb un node 5G que va entrar en funcionament el mes de maig d’aquest any 2024.

La vicepresidenta Vilagrà ha subratllat la importància d’aquesta infraestructura, afirmant que és imprescindible per al creixement del territori i la seva contribució al desenvolupament regional. A més, ha remarcat que la implementació del node 5G s’inscriu dins d’un pla més ampli que inclou la instal·lació de fins a 9 nodes addicionals arreu de Catalunya aquest any.

Aquestes accions formen part d’una estratègia per millorar la infraestructura de telecomunicacions i assegurar que Catalunya segueixi a l’avantguarda de la innovació tecnològica. La presència de la vicepresidenta, reafirma el compromís del Govern per impulsar l’ús de tecnologies avançades en punts estratègics per promoure el desenvolupament econòmic i tecnològic.

Imatges cedides per Marc Puig Perez