• presentació

     Les dades, la funció i les característiques del Parc

     Els órgans de govern i de gestió

     La nostra aposta

     Un recorregut per un espai únic

     Una ubicació estratègica

     Nova marca

 • PROJECTES
 • EMPRESES
    • Per estar al dia de l’actualitat del Parc

     Estigues a l’última del que fan les empreses del Parc

     Les activitats i accions del Parc

 • SEU ELECTRÒNICA

Visita de representants de l’entitat DBN group de la República Popular de Xina

11 d’abril de 2024

El dia 9 d’abril de 2024 el Parc Agrobiotech ha rebut la visita d’un grup de 20 persones en representació de l’empresa DBN Group, de la República Popular de Xina. La seva presència al Parc s’emmarca en el circuit dels representants d’aquesta entitat a Espanya, en cerca de col·laboracions, contactes i relacions empresarials.

En el cas del Parc la seva visita ha estat motivada per el contacte amb l’empresa Agrifood Alternative Technologies, especialitzada en solucions de formulació i serveis per fabricants de pinsos per alimentació animal i amb seu al Parc Agrobiotech.

La visita es va iniciar amb una presentació d’en Miquel Aran, gerent del Parc i posteriorment amb una presentació tècnica d’en Jorge Gonzalo, CEO d’Agrifood AT, que va exposar la línia de productes i serveis de  la seva companyia. L’exposició va despertar tot l’interès dels representants de DBN en relació a les possibles aplicacions a la seva casuística productiva. Agrifood AT disposa de l’expertesa internacional i experiència de treball com per donar resposta a les peticions de DBN group atesa la rellevància estratègica de la nutrició animal

Un cop finalitzada l’exposició tècnica es va procedir a fer un recorregut amb els  visitants xinesos pel Parc. Com a nota destacada la seu principal del DBN group està situada a Beijing també en un Parc de la Innovació, que recull la filosofia dels Parc Científics i Tecnològics, essencialment la concentració d’entitats de perfils d’innovació, tecnologia i recerca en un espais singulars que faciliten la comunicació entre els diferents usuaris.

El Parc vol agrair la col·laboració de la Sra. Li Yun, membre de la comunitat d’usuaris del Parc Agrobiotech de Lleida, per la seva tasca de suport i traducció en el decurs de l’activitat, punt que també va ser  molt apreciat per els visitants  xinesos.