• presentació

     Les dades, la funció i les característiques del Parc

     Els órgans de govern i de gestió

     La nostra aposta

     Un recorregut per un espai únic

     Una ubicació estratègica

     Nova marca

 • PROJECTES
 • EMPRESES
    • Per estar al dia de l’actualitat del Parc

     Estigues a l’última del que fan les empreses del Parc

     Les activitats i accions del Parc

 • SEU ELECTRÒNICA

Visita del President del Banc de Sabadell Sr. Josep Oliu

21 de setembre de 2023

En el decurs del mati del dia 19 de setembre s’ha rebut la visita del President del Banc de Sabadell, Sr. Josep Oliu, al Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida – Parc Agrobiotech.

L’activitat s’ha iniciat a sala Expo de Parc on s’ha mantingut un esmorzar de treball amb els representants de les organitzacions empresarials i empreses més importants  de la demarcació de Lleida.

Posteriorment s’ha desenvolupat una visita institucional al Parc en la qual el Sr. Josep Oliu ha estat acompanyat pel President de Parc i Rector de la UdL, Sr. Jaume Puy.

El President del Banc de Sabadell s’ha interessat molt particularment per els aspectes de transferència tecnològica i el suport empresarial com a punt essencial de sinèrgia entre ciència i desenvolupament tecnològic. Són punts essencial per la seva contribució al desenvolupament econòmic, amb una projecció tant nacional com internacional. Ha manifestat que el Parc compleix un objectiu molt important en aquesta acció de desenvolupament del talent  i  transferència de coneixement i ha valorat de gran interès la visita realitzada.